Tre varetægtsfængslet i sag om narkosalg

Tre mænd er blevet varetægtsfængslet i en sag om omfattende salg af narko.

De tre var blandt syv mistænkte – seks mænd og en kvinde – som mandag eftermiddag blev anholdt under en politiaktion mod en narkorelateret adresse på Mislehøjvej i Jungshoved.

Ved den efterfølgende ransagning fandt politiet bl.a. 15 kg hash og 300 gram kokain. En hel del effekter blev beslaglagt med henblik på at få undersøgt dem yderligere.

Tre af de anholdte, der er henholdsvis 25, 25 og 31 år gamle, blev i tirsdag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Nykøbing F. Her blev de varetægtsfængslet frem til den 16. december.

Det tre er, ifølge TV2 Øst sigtet for at have opbevaret i alt 42 kilo hash, 680 gram kokain og en ukendt mængde amfetamin med henblik på videresalg og for i en kælder på Københavnsvej i Vordingborg at have frihedsberøvet og tæsket en mand, som ifølge politiet skyldte mændende penge.

De tre mænd kærede rettens afgørelse.

Politiinspektør Kim Kliver oplyser at de anholdte personer efter politiets opfattelse har fordelt narkotika til videresalg flere steder på Sydsjælland, blandt andet i Vordingborg-området, og med gårsdagens anholdelser er der sat en foreløbig prop i leverancerne fra de anholdte til sælgerne i niveauet under. Efter politiets opfattelse har persongruppen også forbindelse til det åbenlyse salg af stoffer, der er foregået nær uddannelsesinstitutioner og på p-pladser i Vordingborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.