Narko, våben og uheldsbilister

Et færdselsuheld ender ind i mellem med at afsløre lovovertrædelser udover eventuelle overtrædelser i forbindelse med uheldet – sådan var det også med to uheld onsdag morgen.

I Ørslev ved Vordingborg stødte to biler sammen kl. 5.35. Den ene bil – en Hyundai – var kommet over i den modsatte vognbane, hvor bilerne kørte sammen med en Mercedes.

Føreren af Hyundaien var en 25-årig mand uden fast bopæl, og han havde heller ikke noget kørekort. Desuden virkede han påvirket af stoffer, og derfor undersøgte politibetjentene hans bil nøjere. Her fandt de 482 gram hash, 0,5 gram kokain, to ulovlige knive og fem kanonslag. Den 25-årige blev sigtet for narkokørsel, kørsel i frakendelsestiden, for overtrædelse af knivloven, fyrværkeriloven og lov om euforiserende stoffer.

En 22-årig mand, der var passager i bilen, havde en joint på 3,4 gram og blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Rohypnol og kokain
En times tid senere kom en 22-årig mand fra Nørre Alslev kørende ad Ugledigevej uden for Præstø, hvor han i et sving mistede herredømmet over sin bil og kørte ind i en stor kampesten.

Politiet kom frem til stedet og en narkometertest gav udslag for både cannabis og kokain, og den 22-årige blev anholdt og sigtet for narkokørsel.

Da politibetjentene undersøgte ham, fandt de 0,7 gram kokain og tre rohypnoltabletter. Han blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.