Biltemas nye flagskib skal ligge i Roskilde

Biltemas direktør Jacob Borring Møller ved grunden i Roskilde, hvor det næsten 8000 kvm store varehus skal ligge. PRfoto.
Biltemas direktør Jacob Borring Møller ved grunden i Roskilde, hvor det næsten 8000 kvm store varehus skal ligge. PRfoto.
Biltema åbner varehus i Roskilde – det bliver det største i landet og skal fungere som nyt dansk flagskib.

Varehuset er under opførsel og det bliver knap 8000 kvadratmeter stort. Det er næsten dobbelt så stort som det nuværende største varehus i Glostrup, og ambitionerne er lige så store.

– Varehuset i Roskilde bliver vores flagskib. Det kommer til at afspejle, hvordan fremtidige varehuse i Danmark skal se ud, både i forhold til størrelse og indretning, fortæller Jacob Borring Møller, der er direktør i Biltema Danmark.

Det nye varehus i Roskilde er en af flere planlagte nyåbninger i Danmark.

– Valget faldt i første omgang på Roskilde på grund af den centrale beliggenhed, men vi er stadig på jagt efter endnu flere lokationer, siger Jacob Borring Møller.

Ifølge ham bliver størrelsen på de knap 8000 kvadratmeter standarden på alle nye Biltema-varehuse i Norden.

– Vi har rykket os meget de senere år, og vi er i dag meget mere end bilprodukter. Med den fart, som vi udvider sortimentet i, kræver det plads til hele tiden at udvide med flere hyldemeter, og derfor vokser vi simpelthen ud af de mindre bygninger. Samtidigt tror vi også, at vi med flere kvadratmeter kan give en endnu bedre kundeoplevelse, fordi der bliver mere luft på gangene og flere inspirations- og udstillingsområder.

Varehuset i Roskilde åbner lørdag den 2. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.