Savnet fjeldvandrer fra Guldborgsund fundet død i Norge

Den savnede danske fjeldvandrer, Torben Liliegren fra Guldborgsund, er fundet død.

Den 66-årige dansker blev meldt savnet den 13. august. Efterfølgende efterlyste Norsk Politi danskeren og bad andre fjeldvandrere i området, om at kigge efter ham. Med hjælp fra informationer fra bl.a. fjeldvandrere og andre, som havde set Torben Liliegren, har politiet i Agder politidistrikt kunne sammenstykke hvor danskere har vandret, og hvor han formentlig var på vej hen.

Politiet igangsatte også en eftersøgning og lørdag blev hans telt så fundet fra luften lidt nord for Raudvattnet af en politihelikopter, som søgte i området. Da man undersøgte teltet, lå Torben Liliegreen død inde i teltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.