Buspassager befølte ung kvinde i skridtet

En 18-årig kvinde blev i går eftermiddag udsat for blufærdighedskrænkelse i Bus 381 i Allerød.

Det var den unge kvindes mor, som kl. 14.51 foretog anmeldelsen til politiet. Episoden var foregået kort før anmeldelsen.

En fremmed mand havde sat sig over for den 18-årige i bussen, hvor han prøvede at komme i kontakt med hende, ligesom han tog et billede af hende. Dernæst satte manden sig tættere på den 18-årige og begyndte at beføle hende i skridtet, hvorefter han stod af. Manden havde i bussen selskab af to andre personer, der muligvis var hans kone og søn.

Manden beskrives som: Mand, østeuropæisk af udseende, 45-50 år, 165 cm, almindelig af bygning, brun i huden, med sort kort hår og skægstubbe. Øjnene sad tæt og var store og brune. Talte engelsk. Var iført sort vindjakke, jeans og medbragte en sort rygsæk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.