Bilister blæste på hastighedsgrænser – 37-årig Kørte 192 km/t på motorvejen

Flere bilister lod i går hånt om hastighedsgrænserne på Køge Bugt Motorvejen – i sær to mandlige bilister blæste højt og flot på færdselsloven.

En 38-årig mand fra Bogø får en stor bøde og formentig også en betinget frakendelse af førerretten efter han blev målt til, at køre med en gennemsnitshastighed på over 160 km/t over en strækning på 2,5 km.

Han var dog ikke engang den der kørte hurtigtst. Den tvivlsomme “ære” får en 37-årig mand fra Taastrup, som over en strækning på 6 km blev mølt til at køre med en gennemsnitshastighed på mindst 192 km/t. Det koster også en stor bøde, men samtidig vil politiet kræve, at manden får en betinget frakendelse af kørekortet, samt et kørselsforbud, da han har fået sit kørekort indenfor de sidste tre år og derfor har en prøveperiode.

Begge er sigtede i sagerne og vil høre nærmere, når de skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.