Mikkel Beckmann fortsætter i Lyngby

Lyngby Boldklub meddeler, at Mikkel Beckmann forlænger kontrakten med klubben.

Beckman vente tilbage til Lyngby i vinters som assistenttræner og blev dermed en del af trænerteamet, som førte klubben tilbage i Superligaen.

Det er da heller ikke nogen ukendt klub for assistenttræneren, som selv har spillet mere end 100 kampe som seniorspiller i klubben, og det var i både 2. og 1. division samt Superligaen.

Det passer ham godt, at være træner. Til klubbens hjemmeside siger Mikkel Beckman bl.a.:

. Jeg er meget taknemmelig for at få chancen for at føre projektet videre sammen med trænerteamet, hvor vi havde et helt vildt forår. Jeg har nogle fantastiske kollegaer og en spillertrup, der virkelig er spændende. Værdierne der er i klubben, går i perfekt spænd med mine egne grundværdier, og den mision vi er på i forhold til både Superliga og talentarbejde, er vildt interessant. Lyngby er min klub, og der hvor jeg kickstartede min egen karriere, og nu får jeg også lov at starte min trænerkarriere, så jeg er lykkelig for at fortsætte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.