Mand blottede sig for små piger

To seks-årige piger fra Allerød blev mandag udsat for en blotter.

Episoden fandt sted mellem klokken 10.00 og 15.00 mens pigerne havde siddet i et krat ud til cykelstien langs Kratbjergskolen og her var en mand stoppet op og sagt hej til pigerne, hvorefter han blottede sig for dem og forsvandt fra stedet.

Manden havde ifølge pigerne en blå jakke på, ikke ret meget hår, og så var han på cykel. Der kan være tale om den samme mand, der tirsdag klokken 13.30 fulgte efter to piger på henholdsvis ni og ti år på Ligusterparken. Her er givet følgende signalement: Mand, 25-30 år, kort lysebrunt hår, iført sorte solbriller, blå windbreaker-jakke med en hvis stribe og kørende på en sort mountainbike.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.