DIF dropper matchfixingsag i FC Roskilde

DIF’s Matchfixingsekretariat har besluttet ikke at indbringe matchfixingsagen i FC Rsokilde for for matchfixingnævnet. Matchfixing-undersøgelsen fortsætter hos politiet.

Beslutningen kommer efter sekretariatets indledende undersøgelse af sagen, som kom frem i midten af maj.

Matchfixingsekretariat har valgt ikke at åbne en sag mod FC Roskilde eller nogle af klubbens spillere om spil på egne kampe.

– Vi har ikke fundet nogen beviser for, at der skulle have foregået spil på egne kampe blandt FC Roskildes spillere hverken i forbindelse med kampen mod Lyngby eller andre af holdets kampe i sæsonen. På den baggrund ser vi ikke nogen grund til at gå videre med sagen til matchfixingnævnet, siger Poul Broberg, der er chef for Public Affairs i DIF og for DIF’s Matchfixingsekretariatet i en pressemeddelelse fra Dansk Idrætsforbund.

Med beslutningen er der lukket for den del af sagen, der handler om spil på egne kampe. Der kører fortsat en efterforskning hos politiet om mulig matchfixing og overtrædelse af straffeloven. En sag, som DIF anmeldte til politiet i maj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.