29. marts 2024

Mandag aften ved 21.30-tiden fik politiet på Roskilde Festival en anmeldelse om et slagsmål med flere personer involveret.

Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor også festivalpersonale var til stede.

Det viste sig, at en 20-årig spirituspåvirket kvinde fra Lejre havde fået et kraftigt slag i ansigtet af en mand og var faldet omkuld og havde kortvarigt mistet bevidstheden. Det blev af de øvrige tilstedeværende tolket, som om kvinden havde fået hjertestop, men det var ikke tilfældet. Modparten var en 16-årig ung mand fra Ølstykke, der var mistænkt for at have slået hende.

Kvindens kæreste kom efterfølgende til området og overfaldt nu den 16-årige på grund af hans overfald på den 20-årige kvinde. Den 16-årige pådrog sig diverse skader i ansigtet og på munden, hvorefter kvindens kæreste flygtede fra stedet.

Både den 20-årige kvinde og den 16-årige unge mand blev efterfølgende tilset af tilkaldt sundhedspersonale og i ambulancer bragt til undersøgelse og behandling på skadestuen.

Politiet har optaget anmeldelser om to tilfælde af vold, hvor det hele formentlig startede, da kvinden gerne ville låne en hat, som den 16-årige gik rundt med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.