65-årig udsat for hjemmerøveri – politiet søger vidner

Foto: Rigspolitiet

En 65-årig kvinde blev i nat udsat for vold under et hjemmerøveri i hendes hjem på Kirkevej i Stenlille.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at man modtog anmeldelsen om hjemmerøveriet søndag morgen kl. 06.34.

En gerningsmand indfandt sig sent på natten på den forurettede kvindes bopæl, hvor han brød et vindue op og trængte ind til kvinden, der blev udsat for vold.

Den 65-årige kvinde er under lægebehandling, men har det efter omstændighederne godt.

Politiet har endnu ingen oplysninger om udbyttet ved røveriet.

Gerningsmanden forsvandt fra gerningsstedet i ukendt retning.

Gerningsmanden signaliseres som: Mand, ca. 20-25 år, alm. af bygning, ca. 165-170 cm høj, kort mørkt hår, talte dansk med udenlandsk accent. Han var iført lyse bukser, lys kortærmet skjorte, mørke handsker og maskeret ansigt. Han medbragte en skruetrækkerlignende genstand.

Politiet betragter sagen med stor alvor, og efterlyser vidner der natten til i dag har befundet sig i Stenlille og som har bemærket mistænkelige personer eller køretøjer. Vidner bedes kontakte politiet på telefon 114.

Politi og teknikere
Politiet rykkede efter anmeldelsen ud til adressen, hvor et område på Kirkevej blev afspærret og politiets teknikere iført blå dragter og masker, undersøgte stedet og sikrede sig spor. Også området omkring adressen blev undersøgt af politiet.

Til at begynde med, ønskede politiet ikke at oplyse, hvorfor man var tilstede i Stenlille. Først med en pressemeddelelse ved 16-tiden søndag eftermiddag, oplyste politiet, at der havde været et hjemmerøveri på adressen.

Læs også: Poltiaktion i Stenlille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.