Forsvundet 68-årig fundet død i grusgrav: Sandsynligvis er han blevet dræbt

Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk

Den mand som i går blev fundet død i Blæsinge Grusgrav er nu identificeret som den 68-årige mand fra Ruds Vedby hvis hus udbrændte søndag d. 21 april.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at de tekniske undersøgelser og den øvrige efterforskning nu har slået fast, at liget der i går blev bjærget fra Blæsinge Grusgrav ved Slagelse, er identificeret som værende den forsvundne 68 årige Kiehn Georg Andersen. Han. forsvandt fra sin bopæl i Ruds Vedby forud for branden i hans hjem søndag den 21. april 2019.

– Vores efterforskning har i øvrigt vist, at der med stor sandsynlighed er tale om et drab, udtaler Søren Ravn-Nielsen, der ligeledes oplyser, at man af hensyn til efterforskningen, ikke på nuværende tidspunkt kan oplyse nærmere detaljer i sagen.

Politiet opfordrer personer der har gjort iagttagelser omkring adressen i Ruds Vedby og området ved Blæsinge Grusgrav i tidsrummet fra lørdag den 20. april om eftermiddagen til søndag den 21. april om morgenen, om at henvende sig på tlf. 114.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.