Beboer kontaktede politiet: Der er indbrud hos naboen

Et vidne kontaktede i går kl. 10.30 politiet og fortalte, at der var et indbrud igang hos dennes nabo på Hegnetsvej i Allerød.

Anmelderen, der selv er beboer fra området, så to fremmede personer komme ud fra carporten ved en af naboernes hus. Da de to personer så anmelderen, havde de på gebrokkent engelsk spurgt om vej til stationen, inden de cyklede hastigt fra stedet på to røde cykler. Anmelderen kunne efterfølgende se, at en terrassedør var brudt op i naboens hus.

En patrulje blev sendt til området, men de to mænd blev desværre ikke udfundet.

Den ene mand havde sort skæg, mens den anden var iført en sort hue.

Senere på dagen anmeldte en anden borger, der netop havde hørt, at der var begået indbrud i Allerød tidligere på dagen, at han havde set to mænd luske rundt, som muligvis kunne have noget med indbruddene at gøre. De to mænd beskrives som

A: Mand, østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 175-180 cm, almindelig af bygning, brun i huden, med sort kort hår. Var iført jeans og trak en cykel.
B: Mand, østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 175-180 cm, almindelig af bygning, brun i huden, med sort kort hår. Var iført jeans og talte i mobiltelefon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.