Tricktyve på spil

En tricktyv ringede mandag eftermiddag klokken 16.30 på hos en beboer i Opnæsgård i Hørsholm og spurgte om hun ville være med til at underskrive en klage over, at hjemmeplejen efterlod cigaretskod udenfor opgangen.

Det ville lejlighedens beboer, en 89-årig kvinde gerne og lukkede den formodede tricktyv ind, så de sammen kunne gå ud i køkkenet og ud ad vinduet se de efterladte cigaretskodder. Mens de to var i køkkenet, har en tredje person været inde i lejlighedens stue og kigget i alle skabene.

Der er dog ikke umiddelbart stjålet noget.

Tricktyven beskrives som en kvinde, dansk af udseende, 35-40 år, 165-170 cm høj og almindelig af bygning, talte dansk og var iført grå jakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.