Unge skabte utryghed ved Bodega – 29-årig blev nikket en skalle

En 29-årig mand fra København blev lørdag aften udsat for vold, da han forsøgte at tale nogle unge mennesker fra at skabe dårlig stemning ved Spisehuset i Farum Midtpunkt.

Manden anmeldte volden mandag formiddag og fortalte til politiet, at han var i Spisehuset da en gruppe på 7-10 unge ved 23.30-tiden havde taget ophold ude foran bodegaen og ”skabt dårlig stemning”. Den 29-årige gik ud til de unge for at tale med dem og ”få dem på andre tanker”, hvilket ikke faldt i god jord hos især en af de unge fra gruppen, der nikkede den 29-årige en skalle, hvilket resulterede i hævede læber og en tabt tand.

Den unge mand, der nikkede skallen, beskrives som: Mand, mellemøstlig af udseende, 16-19 år, 165 cm høj, muskuløs af bygning, brun i huden, talte dansk. Var iført sort hue med grå kant af mærket Lacoste samt sort jakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.