FC Nordsjælland sælger 16-årig spiller for millioner

Han er 16 år og går i 9. klasse på Bagsværd Kostskole – og så er han lige blevet solgt til AFC Ajax for et ikke offentliggjort pengebeløb.

Christian Kjelder Rasmussen skifter til sommer FC Nordsjælland ud med hollandske AFC Ajax, når han har færdiggjort sin 9. klasse.

Han er et af de talenter, som Farum-klubben har forstret og finpudset på sit akademi.

Ifølge FCNs sportschef Jan Laursen har det været et klart ønske fra den unge spiller og hans familie, at prøve den unikke mulighed, det er at spille for AFC Ajax.

– Vi har samtidig fået et enestående stort tilbud fra Ajax, der kompenserer FCN flot, både nu her, men også på den lange bane.’ fortæller Jan Laursen til FC Nordsjællands hjemmeside.

Om skiftet siger Christian Kjelder Rasmussen selv:

– Det er en unik mulighed for mig, og det har bestemt mere været et tilvalg af Ajax end det har været et fravalg af FCN. Jeg ser frem til et godt sidste halve år, hvor jeg virkelig vil gøre alt hvad jeg kan for at bidrage og hjælpe holdet, så det bliver en god afslutning i klubben. Vi har fået giveback ind under huden, og derfor bliver det også vigtigt for mig at give noget tilbage til klubben og holdet.

Christian Rasmussen har leveret 9 mål i U/17-ligaen og står noteret for fire kampe på det danske U/16-landshold.

Hvad FC Nordsjælland har fået for den unge spiller fremgår ikke af klubbens hjemmeside. Men ifølge Ekstrabladet.dk har AFC Ajax betalt 3 millioner euro, eller ca 22,5 millioner kroner. Dertil kommer fremtidige bonusser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.