Mere politi i Gadehavegård

Beboerne i Gadehavegård i Høje-Taastrup vil opleve mere politi i deres nærområde i den kommende tid, oplyser Københavns Vestegns Politi, som i denne uge vil være tilstede i området med en mobil politistation.

– Området har i forvejen vores opmærksomhed, og vi er der jævnligt. Men flere efterspørger endnu mere synligt og nærværende politi, så det vil vi gerne imødekomme, siger vicepolitiinspektør Søren Uhre fra Lokalpolitiet, Københavns Vestegns Politi.

I denne uge vil lokale betjente være tilstede med en mobilpolitistation fra mandag til torsdag mellem kl. 11 og 19 og fredag fra kl. 9 til 13.

Vicepolitiinspektøren opfordrer beboerne til kigge forbi, hilse på betjentene og få en snak om, hvad der rør sig i området.

– Det skal være trygt og rart at bo i Gadehavegård, og det er vigtigt, at man fortæller os, hvis nogen eller noget skaber utryghed, så vi – eller vores samarbejdspartnere – kan få gjort noget ved det, siger Søren Uhre.

Som supplement til den almindelige patruljering hele døgnet, vil borgerne opleve, at lokale betjente med mellemrum dukker op med mobile politistationer og patruljerer til fods og på cykel. Der vil også blev holdt spotvise færdselskontroller i nærområdet.

Københavns Vestegns Politi og Høje-Taastrup kommune har længe samarbejdet om forskellige problemstillinger, chikanerier og grupperinger i lokalområdet, og politiets indsats er en forlængelse af det arbejde.

Politiindsatsen er også en lokal understøttelse af dansk politis indsats i særligt udsatte boligområder. I Gadehavegaard har borgernes tryghed og tilliden til politiet ligget på samme niveau de seneste år, viser politiets tryghedsanalyse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.