Maskerede mænd røvede Rema 1000

Rema 1000 på Kongevejen i Blovstrød. Foto: Google Streetview.

Tre maskerede mænd røvede søndag aften ved 20.30-tiden Rema 1000 på Kongevejen i Blovstrød.

Røverne kom ind i forretningen hvor de med en pistol eller pistollignende genstand, truede en medarbejder til at udlevere kontanter fra et kasseapparat.

De tre røvere flygtede derefter fra supermarkedet via butikkens parkeringsplads i retning mod Blovstrød Kro.

Politihunde har sidenhen sporet sig frem til, at der har holdt en flugtbil på parkeringspladsen ved Blovstrødhallen, men bilens fabrikat og udseende er endnu ukendt.

Nordsjællands Politi søger derfor oplysninger fra borgere, der kan have set de tre mænd eller bilen før eller efter røveriet.

– Det her er noget, vi ser meget alvorligt på. Det er selvsagt voldsomt ubehageligt at blive truet med en pistol, bare fordi man passer sit arbejde, og derfor går vi allerede nu ud og beder borgerne om at henvende sig, hvis de har bemærket noget, fortæller politikommissær Morten Riisager fra Nordsjællands Politi.

De tre mænd beskrives som:

A: Mand. Kropsbygning: Almindelig. Cirka 180 cm høj. Yderligere kendetegn: talte muligvis arabisk indbyrdes med de andre gerningsmænd. Dybe stemmer. Talte: Dansk med accent. Iført: mørkt tøj og mørk maskering. Bevæbnet med sølvfarvet pistol.

B: Mand. Kropsbygning: Almindelig. Cirka 180 cm høj. Yderligere kendetegn: Talte arabisk med de andre gerningsmænd med dybe stemmer. Talte: Arabisk. Iført: mørkt tøj og mørk maskering. Medbragte: En sort rygsæk, som blev brugt til pengene fra kassen.

C: Mand. Kropsbygning: Almindelig. Cirka 180 cm høj. Yderligere kendetegn: Talte arabisk med de andre gerningsmænd med dybe stemmer. Talte: Arabisk. Iført: mørkt tøj og mørk maskering.

– Vi vil meget gerne høre fra eventuelle vidner, der har set noget i området, da røveriet fandt sted. Det med hellere at ringe 114 én gang for meget end én gang for lidt gælder også i dette tilfælde. Vi har dog allerede nu nogle gode spor at arbejde ud fra, men af hensyn til den videre efterforskning, holder vi vores viden for os selv på nuværende tidspunkt, slutter Morten Riisager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.