“Hjernemadsen” dropper kandidatur

Det var ikke mange dage Peter Lund Madsen – også kendt som “Hjernemadsen” – nåede, at være kandidat for De Konservative på Frederiksberg.

Men efter han meldte sit kandidatur til kommunalvalget i november ud, så har tingene ændret sig. Til et nyhedsbrev fra den lokal partiafdeling siger han:

– Måske har jeg været naiv. Mit ønske var at bidrage lokalpolitisk til den positive udvikling i min by, men den overvældende medieinteresse for mit kandidatur er kommet helt bag på mig, og jeg har ikke behov for at optræde mere i pressen, end jeg gør i forvejen. Jeg fortsætter naturligvis min støtte til vores borgmester og de Konservative på Frederiksberg.

Det er dog tilsyneladende ikke kun ‘overvældende medieinteresse’, der får den populære tv- og radiovært og hjerneforsker til at droppe sin politiske karriere inden den var begyndt.

At man som kandidat for et parti også skal forholde sig til sit partis holdninger til politiken på landsplan, kom bag på “Hjernemadsen”:

– Det kom bag på mig, at jeg skulle til at forholde mig til landspolitiske emner, siger Peter Lund Madsen, til dr.dk og nævner som konkret eksempel:

– Jeg synes, det er svært at forsvare, at forholdene i vores fængsler skal gøres dårligere, fordi jeg ved fra mit arbejde og alle mulige andre steder, at det ikke har nogen god effekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.