18. april 2024

Der er arbejdet til de sidste på at få alle detaljer på plads inden fredagens åbning. Foto: Lyngby Storcenter.

Der er arbejdet til de sidste på at få alle detaljer på plads inden fredagens åbning. Foto: Lyngby Storcenter.
Der er arbejdet til de sidste på at få alle detaljer på plads inden fredagens åbning. Foto: Lyngby Storcenter.

Klokken 10 i dag slår Lyngby Storcenter dørene op til et nyt stadekoncept med masser af smagsoplevelser.

Efter tre måneders ombygningsarbejde er centrets store torv nu forvandlet til et moderne madunivers med seks stader og plads til cirka 250 spisende gæster.

– Vores nye indendørs stadekoncept imødekommer den moderne forbrugers forventning om at kunne få en kulinarisk oplevelse på sit besøg i shoppingcentret. Og så passer det ind i en tendens, som vi ser i branchen: Bespisningsområdet bliver af større og større betydning i alle shoppingcentre, siger Finn Sture Madsen, afdelingsdirektør i DEAS med ansvar for center management.

Ejendomsforvaltningsselskabet DEAS driver og udvikler bl.a. Lyngby Storcenter på vegne af Danica Pension og har været bygherrerådgiver på ombygningen af Store Torv.

Frisk mad i høj kvalitet og med gode råvarer
De seks stader består af Tapa del Toro, Tommi’s Burger Joint, Parma & Pasta, Palæo, Brioche Dorée og Hallernes Smørrebrød, der har hver deres unikke koncept.

– Med det nye madtorv har Lyngby Storcenter fået et udbud af spisekoncepter på et meget højt kvalitetsniveau. De er nøje udvalgt og er hver især nogle af de bedste inden for deres felt. Vi håber, kunderne vil tage rigtigt godt imod dem, siger Simon Hansen, DEAS’ center manager i Lyngby Storcenter.

Musik og gratis burgere
Helt til det sidste, har man været i gang med at finpudse de sidste detaljer inden åbningen, der byder på masser af spændende aktiviteter og konkurrencer. Til at skabe ekstra god stemning vil der blandt andet i løbet af weekenden være besøg af en DJ og værtinder, som sørger for at dele lækkerier ud til kunderne og balloner til de mindste.

I dag kan man også lægge vejen forbi Tommi’s Burger Joint og Brioche Dorée, der vil dele gratis burgere og bagværk ud. Og hos Palæo er der juiceshots til de 1.000 første kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.