Lystfisker fandt død person ved Gundsømagle

En lystfisker fandt søndag eftermiddag en død person på en eng ved Værebro Å, nordøst for Gundsømagle.  Kort: © OpenStreetMap-bidragsydere.
En lystfisker fandt søndag eftermiddag en død person på en eng ved Værebro Å, nordøst for Gundsømagle. Kort: © OpenStreetMap-bidragsydere.

Søndag eftermiddag ved 13.30-tiden modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra polsk lystfisker, der havde fundet en død person liggende på ryggen på en eng ved Værebro Å ca. 2 km nordøst for Gundsømagle by ved Roskilde.

Ifølge vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, Lars Galasz var afdøde delvist påklædt og meget nedbrudt og medtaget af dødsprocesserne. Politiet skønner derfor, at personen har været død et stykke tid. Politiet oplyser, at findestedet har været oversvømmet af åen, hvorfor det ikke kan afvises, at afdøde er kommet flydende til findestedet.

Efterforskere og kriminalteknikere har sammen med politiets indsatsleder undersøgt afdøde og findestedet. Ud fra de indledende undersøgelser tyder det ikke på, at der er sket en forbrydelse, men politiet har alligevel valgt at efterforske sagen som et mistænkeligt dødsfald for at få belyst dødsfaldet og undersøge, om der er sket en strafbar handling. Afdøde er derfor indbragt til Retsmedicinsk Institut med henblik på undersøgelse og obduktion.

Måske savnet kvinde
Politiet er bekendt med, at en ældre kvinde fra 1942 har været savnet i lokalområdet siden oktober 2015. Umiddelbart kan politiet ikke fastslå, om afdøde er identisk med den savnede kvinde, men politiet har på det foreliggende grundlag valgt at underrette kvindens familie om fundet af den døde person.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.