Hun er Vestsjællands Brandvæsens nye direktør

Helle Søeberg starter som direktør for Vestsjællands Brandvæsen d. 1. april. PRfoto.
Helle Søeberg starter som direktør for Vestsjællands Brandvæsen d. 1. april. PRfoto.
På sit møde i fredags godkendte Beredskabskommissionen ansættelsen af Helle Søeberg som direktør for Vestsjællands Brandvæsen.

Helle Søeberg har tidligere været ansat som bl.a. kommunaldirektør og teknisk direktør i Herlev Kommune og har fra disse ansættelser et bredt kendskab til beredskabsområdet.
Hun er uddannet civilingeniør og har desuden en Master i offentlig ledelse (MPA – Master of Public Administration).

– Jeg er meget glad for, at Vestsjællands Brandvæsen kan tiltrække en så kvalificeret og dygtig person, og vi glæder os meget til samarbejdet, siger Søren Kjærsgaard, borgmester i Holbæk Kommune og formand for Beredskabskommissionen for Vestsjællands Brandvæsen.

Vestsjællands Brandvæsen modtog 28 ansøgninger til stillingen som direktør.

Det var et enigt ansættelsesudvalg, som valgte at pege på Helle Søeberg:

– Ansættelsesudvalget var efter to samtalerunder ikke i tvivl om, at det skal være Helle Søberg som skal være Vestsjællands Brandvæsens første direktør. Jeg er glad for, at vi i enighed i ansættelsesudvalget har valgt den bedste kandidat, som kan føre Vestsjællands Brandvæsen videre efter en lang forberedelsestid, siger Søren Kjærsgaard.

Helle Søeberg tiltræder sin nye stilling pr. 1. april og det er noget hun ser frem til:

– Jeg ser frem til at skabe et fælles beredskab for de fem kommuner. Vi skal bibeholde nærheden til borgerne i alle fem kommuner, men samtidig skabe et effektivt beredskab. Vi skal også have tilfredse medarbejdere, borgere, de frivillige og politikere, samtidig med at vi sikrer en effektiv drift og leverer tryghed til borgere og virksomheder i Vestsjællands Brandsvæsens dækningsområde, siger Helle Søeberg.

Vestsjællands Brandvæsen er resultatet af fusionen mellem beredskaberne i Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred og Sorø kommuner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.