Prinsesse Marie solgte suppe til fordel for verdens fattigste kvinder

Suppen blev revet væk. Allerede efter en time kunne der meldes for udsolgt. Foto: Mikkel Østergaard.
Suppen blev revet væk. Allerede efter en time kunne der meldes for udsolgt. Foto: Mikkel Østergaard.
Mandag kunne man se H.K.H. Prinsesse Marie sælge suppe i Torvehallerne i København.

Suppen havde Prinsessen forinden været med til at tilberede sammen med kvinder fra den socialøkonomiske virksomhed ”Send flere krydderier”, mens Torvehallerne havde doneret råvarerne.

Det var ikke fordi Prinsessen har fundet en ny levevej, men for at gøre opmærksom påFolkekirkens Nødhjælps årlige landsindsamling, der i år falder den 13. marts. Prinsesse Marie er protektor for Folkekirkens Nødjælp og ved landsindsamlingen samles der ind til kvinder og børn i verdens fattigste lande, da de er særligt udsatte, når krig og konflikter sender millioner af mennesker på flugt, når oversvømmelser forårsager død og ødelæggelse, og når den langvarige tørke fører til sultkatastrofe.

Det vakte stor begejstring blandt de handlende, da H.K.H. Prinsesse Marie mandag mødte op i Torvehallerne i København for at sælge suppe til fordel for verdens fattigste kvinder.

– Det er vigtigt at dele med andre, der ikke har så meget. Tid er noget, vi alle kan dele, forklarede Prinsesse Marie til spørgsmålet om, hvorfor hun havde valgt at deltage i arrangementet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.