Cityringen kan blive 2 milliarder kroner dyrere

Cityringen kan blive 2 milliarder kroner dyrere – hovedentreprænøren er nemlig klar med et kæmpekrav mod Metroselskabet. Det skriver Licitationen.dk.

Hovedentreprænøren Copenhagen Metro Team (CMT) har skriftligt orienteret Metroselskabet, der er bygherre på Cityringen, a tman vil rejse et ekstrakrav på 300 mio. euro – eller mere end 2 milliarder kroner. Desuden vil CMT rejse krav om tidsfristforlængelse.

– Jeg kan bekræfte, at vi har modtaget et meget stort krav fra vores hovedentreprenør CMT. Det rejste krav er meget lidt dokumenteret, men det er vores umiddelbare vurdering, at vi vil afvise det. På grund af kravets størrelse har vi naturligvis informeret vores ejere, siger teknisk direktør i Metroselskabet Erik Skotting til Licitationen.dk.

Licitationen.dk skriver, at kravet om tidsfristforlængelse, ifølge Metroselskabet, ikke skal ses som udtryk for, at entreprenøren er forsinket, men som et ønske fra CMTs side om, at minimere risikoen for dagbøder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.