FC Nordsjælland får ny ejer og “ny” cheftræner

FC Nordsjællands ejer Allan K. Pedersen sælger klubben til investeringsgruppen Pathway Group – samtidig får FCN ny cheftræner.

Den nordsjællandske superligaklub inkaldte tirsdag til pressemøde og her blev det officielt: Allan K. Pedersen sælger langt størstedelen af sine aktier i klubben til Pathway med Tom Vernon i spidsen.

Tom Vernon indtræder som bestyrelsesforman i FCN, mens Allan K. Pedersen fortsætter som næstformand i klubben. Samtidig forbliver Allan K. Pedersen som næstformand i Divisionsforeningen.

– Jeg tror på, at tiden er kommet til at tage det næste skridt i FC Nordsjællands historie nemlig næste skridt op af stigen, og derfor vil dette være det rigtige for klubben med det nye ejerskab med Tom Vernon i spidsen, siger Allan K. Pedsersen i forbindelse med salget og han fortsætter:

– FCN har altid været mit hjertebarn, og jeg ønsker det bedste for FCN og vores fantastiske engagerede medarbejdere. Netop derfor tror jeg også, at Tom kan føre klubben videre i samarbejde med den dygtige organisation, som FCN besidder.

Tom Vernon kalder FC Nordsjælland for en klub med “en stærk kultur” og han fremhæver klubbens talentudvikling, som han kalder “et af de bedste taltent-akademier i Skandinavien”.

– Vi ser købet af FCN som en unik mulighed for at skabe et samarbejde mellem akademierne ud fra en langsigtet strategi, hvor målet er at udvikle nogle af de dygtigste spillere og på den måde styrke FC Nordsjælland, siger Tom Vernon.

Ny cheftræner
Det er ikke kun på ejerfronten, der er nye tiltag i FCN. Også på trænerbænken foretages der udskiftninger. Klubben siger farvel til Ólafur Kristjánsson og Peter Feher og et “velkommen tilbage” til Kasper Hjulmand, der sidste år forlod klubben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.