20. april 2024

Bunden af 2. division øst, det nordvestsjællandske hold Svebølle B&I, indkasserede igen i dag et nederlag.

Det skete da holdet tog imod GVI på banen i Svebølle. I forvejen var kortene ikke delt til Svebølles fordel, for flere af holdets spillere er ramt af karantæner, så det var nødvendigt at stille med reservespillere, ligesom cheftræner Erdogan Aslan selv måtte trække i spillertrøjen.

Første mål blev scoret, da Lasse Qvist i 29. minut satte bolden solidt i Svebølles mål og bragte GVI foran 0-1.

De to hold kunne gå til pause med stillingen 0-1.

Ni minutter inde i 2. halvleg udbyggede Casper Petersen GVIs føring, da han sendte bolden forbi Svebølles målmand til 0-2.

Kampens sidste mål sørgede Lasse Qvist for, da han i 72. minut gjorde det til slutresultatet 0-3.