Bankrøver: Jeg er terrorist og har en bombe

Tirsdag kort før middag fik Nordsjællands Politi en anmeldelse fra en bank på M D Madsensvej i Allerød om, at der netop havde været et røveriforsøg.

En mand var kommet ind i banken og havde på dårligt engelsk givet udtryk for, at han ønskede penge. Han fortalte, at han var terrorist og at han havde en bombe i en medbragt plasticpose. Flere af de ansatte kom hen til ham og fik forklaret ham, at der ikke var nogen kontanter i banken.

Manden forlod derefter banken og kørte bort i ukendt retning på en hvid/beige damecykel

Han beskrives som:

A: mand, ca. 160 cm, spinkel af bygning, mørklødet muligvis fra Mellemøsten, iført mørk hættetrøje med lynlås, sort/mørkt tørklæde for underansigtet, blå jeans, sorte snørestøvler, talte dårligt gebrokkent engelsk, medbragte mørk plasticpose.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.