Bøde til Brøndby på 35.000 kroner

Brøndby: Brug af pyroteknik og lighterkast mod linjedommer i FC København-Brøndby kampen 4. maj kost ny Brøndby IF en bøde på 35.000 kroner.

Episoden var Brøndbys fjerde udebaneindberetning i indeværende sæson.

I dommer Jakob Kehlets indberetning efter kampen fremgår det blandt andet, at der før og under kampen blev affyret mere end 80 romerlys i Brøndbys fanafsnit, hvoraf et kom ind på banen, og at der også blev kastet en lighter på linjedommerne.

Tilsvarende blev der affyret en røgbombe i FC Københavns fanafsnit, og fra samme afsnit blev der i slutningen af kampen set en grøn laser pointer mod BIF spillere.

På den baggrund har Fodboldens Disciplinærinstans behandlet indberetningen og pålagde Brøndby objektivt udebaneansvar, da forseelserne skete fra det afsnit, der var forbeholdt Brøndby IF’s tilskuere, og som det ikke uden videre var muligt for udefrakommende tilskuere, at tiltvinge sig adgang til.

Fodboldens disciplinærinstans har ligeledes pålagt FC København ansvaret for den antændte røgbombe og det anvendt laserlys mod Brøndbys spillere fra klubbens fanafsnit. Da der var tale om klubbens første hjemmebaneindberetning i år blev forseelserne takseret til en advarsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.