23. april 2024

Hvidovre: En 22-årig mand er blevet idømt fire måneders fængsel for et villaindbrud i Hvidovre.
Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Det gamle ordsprog om, at gerningsmanden vender tilbage til gerningsstedet, viste sig at holde på Cathrines Boothsvej i tirsdags.

Det var i hvert fald forklaringen fra en 22-årig mand fra Næstved, som onsdag fik fire måneders ubetinget fængsel for at bryde ind i en villa på vejen.

Han fortalte, at han om formiddagen knuste en rude i huset og trængte ind sammen med to medgerningskvinder på 19 og 23 år. Desværre skar han sit ben så meget på ruden, at han så sig nødsaget til at tilkalde en ambulance til gerningsstedet.

Efter at være hospitalsbehandlet vendte tyvetrioen tilbage til villaen ved middagstid. Her gik kvinderne ind for at hente flere effekter, mens den 22-årige ventede udenfor – nu udstyret med krykstokke.

Årvågne naboer opdagede imidlertid indbruddet, tilkaldte politiet og tilbageholdt de tre tilbagevendende tyve. Det lykkedes kvinderne at stikke af, men en politihund fik dem hurtigt opsnuset.

Kvinderne blev løsladt efter afhøring, hvorimod deres mandlige kollega, som før var dømt for berigelseskriminalitet, blev fremstillet i grundlovsforhør i går.

Her fik han fire måneders fængsel, hvilket inkluderede en reststraf. Han erkendte sig skyldig og blev overført til afsoning med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.