Knapt 3 år gammel pige bortført

Snart 3 år gamle Chanel blev i nat bortført. Foto: Københavns Vestegns Politi.
Snart 3 år gamle Chanel blev i nat bortført. Foto: Københavns Vestegns Politi.
Taastrup: En snart 3 år gammel pige blev i nat bortført fra en lejlighed i Taastrup.

Ifølge Københavns Vestegns Politi er pigen blevet borført af den 18-årige Mounir Amin El-Khatib, som kender pigens mor. Politiet mener, at der ligger et jalousimotiv bag bortførelsen, men at han ikke ønsker at skade pigen.

– Jeg opfordrer Mounir Amin El-Khatib til at aflevere Chanel til myndighederne hurtigst muligt eller ringe til os, siger efterforskningsleder Carsten Jansson, og oplyser, at Mounir Amin El-Khatib kan ringe direkte på mobil 7258 7611 eller til Københavns Vestegns Politis hovednummer 4386 1448.

18-årige Mounir Amin El-Khatib er efterlyst for bortførelsen af Chanel. Foto: Københavns Vestegns Politi.
18-årige Mounir Amin El-Khatib er efterlyst for bortførelsen af Chanel. Foto: Københavns Vestegns Politi.

Pigen, der hedder Chanel, fylder snart tre år. Hun er ca. 95 cm høj, af anden etnisk oprindelse og almindelig af bygning. Hun har meget kort krøllet lysbrunt hår og blå øjne. Chanel var iført en hvid strikket trøje, en rød kjole og sorte sandaler.

Mounir Amin El-Khatib er 18 år, ca. 185 cm høj, libanesisk oprindelse, spinkel af bygning og har mørkt kort hår og brune øjne.

Han er sidst set i en grå hættetrøje med en sort bluse udover, beige bukser med store lommer på lårene og sorte kondisko. Ifølge politiet medbringer han sandsynligvis en mørk kombineret barne- og klapvogn.

Politiet har eftersøgt Chanel og Mounir Amin El-Khatib en række steder, blandt andet i Kokkedal-/Niva-området samt i Københavns Nordvest-kvarter, hvor han selv eller bekendte bor.

Han og pigen bliver nu efterlyst i hele Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.