29. marts 2024

Brøndby: Med kun ti mand på banen lykkedes Brøndy IF sikre sig endnu en sæson i Superligaen efter en alt for spændende kamp.

Mandagens kamp mod AC Horsens var en en kamp om overlevelse i landetsbedste fodboldrække.

Mens AC Horsens skulle have en sejr, så kunne Brøndby IF nøjes med uafgjort. Men ingen af de to hold formåede at score i første halvleg, så det hele skulle afgøres efter pausen. Her var AC Horsens mest i offensiven, men deres afslutninger var upræcise, hvilket reddede Brøndby. Især efter Antipa fik det røde kort og Brøndby dermed måtte spille de resterende 23 minutter af kampen med kun ti spillere. for selvom Brøndby var. I mindre tal, hjalp det ikke påHorsens afslutninger.

I tillægstiden lykkedes det endelig for Brøndby at sikre sig et mål og dermed sætte et søm i AC Horsens kiste. Men først efter at Phiri havde brændt et ellers oplagt mål. Sekunder efter fik han dog chancen igen og denne gang satte han bolden in i AC Horsens mål til 0-1.

Brøndby er dermed sikret endnu en sæson i Superligaen.