Bil rullede rundt og endte på marken

Roskilde: En 33-årig mand fra Hedehusene fik udtaget en blodprøve efter et færdselsuheld på Østrupvej i Roskilde torsdag aften.

Ulykken skete kort efter klokken 21.30, da den 33-årige ville overhale en anden bil, ført af en 29-årig mand fra København, men af ukendte årsagede mistede den 33-årige herredømmet over sin bil og var rullet rundt og landet på en mark.

En ambulance bragte den 33-årige til skadestuen i Køge, hvor han blev behandlet for flere brud i nakkeregionen samt en punkteret lunge. Da politiet mistænker den 33-årige for at have været spirituspåvirket under kørslen, udtog en læge en blodprøve af ham, som nu skal undersøges nærmere for alkohol.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at den 29-årige kom ikke til skade ved uheldet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.