40-årig fik lussing på diskotek

Nykøbing F.: Politiet måtte bruge peberspray, da de i nat blev kaldt ud til et diskotek i Nykøbing F., hvor der var en dårlig stemning.

Politiet blev kaldt ud til Diskotek O’Flannigans ved 3-tiden, efter en 40-årig lokal mand var blevet slået i ansigtet med en lussing af en 51-årig anden gæst på stedet.

Da politiet kom frem til diskoteket, udpegede en gæst tre personer, som politiet bad forlade stedet. To af personerne, en 51-årig mand fra Eskilstrup og en 27-årig mand fra Nørre-Alslev havde en truende adfærd over for politiet og for at betjentene kunne gøre deres arbejde, blev begge sprayet med peberspray.

Efter afhøring af den 40-årige forurettede diskoteksgæst, blev den 51-årige mand sigtet for vold, men fordi at han var kraftig generet af det sprøjt peberspray, han var blevet tildelt, vil manden blive indkaldt til senere afhøring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.