Kvinde dømt for socialtbedrageri

Høje-Taastrup: En 25-årig kvinde fra Taastrup fik i går den 21. august fire måneders betinget fængsel og 80 timers samfundstjeneste for socialt bedrageri.Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Kvinden havde fra 1. april 2010 til den 31. marts 2011 modtaget sociale ydelser i form af boligstøtte, børnetilskud, og friplads i institution, som hun ikke var berettiget til. Høje-Taastrup Kommune kontrollerede kvinden og fandt ud af, at hun ikke opfyldte betingelserne som ”reelt enlig” i perioden.

Kommune anmeldte sagen til Københavns Vestegns Politi, som efterforskede sagen. Efterforskningen viste, at kommune havde ret i, at den 25-årige begik bedrageri. Hun skal nu betale 68.557,00 kr. tilbage.

Den 25-årige kvinde nægtede sig skyldig, men Glostrup Ret fandt kvinden skyldig i socialt bedrageri med den begrundelse, at hun havde givet ukorrekte oplysninger og tilsidesat sin oplysningspligt overfor kommunen.

Kvinden modtog dommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.