121 taget i hastighedskontrol

Slagelse: I alt 121 bilister blev i går taget i at køre for stærkt på da politiet var ude og måle i Slagelse kommune.

En af politiets målevogne fra den automatiske trafikkontrol stod onsdag to steder:

Fra klokken 6.39-10.15 var målevognen på Sorøvej i Skælskør. Her er der hastighedsbegrænsning på 50 km/t, men det var der 112 ud af 359, der ikke overholdt. Den højeste hastighed blev målt til hele 113 km/t, og det betyder formentlig, at bilisten mister kørekortet ubetinget. Fire kørte så hurtigt, at det kan give en betinget frakendelse af kørekortet, mens 26 står til et klip.

Mellem klokken 11.04-12.07 fortsatte kontrollen på Næstved Landevej i Rude, hvor man højst må køre 80 km/t. Her kørte fem ud af 96 for hurtigt – den højeste hastighed var 106 km/t.

Hastighedskontrol på Storebæltsbroen
Også på Storebæltsbroen var politiet igang onsdag.

Mellem klokken 17 og 21 blev 15 trafikanter standset: To havde ikke spændt sikkerhedsselen, to talte i håndholdt mobiltelefon, en havde ikke kørekortet med, i ét tilfælde var der fejl ved køretøjet, og fire kørte blev standset for at køre for hurtigt; to kørte så stærkt, at de står til et klip i kørekortet. Den højeste hastighed var 147 km/t.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.