Spritbilist ræsede gennem Slagelse

Slagelse: En politipatrulje så kort før klokken 01.30 i nat en Toyota, der kom med høj hastighed mod rundkørslen Kalundborgvej/Ndr. Ringgade i Slagelse.

Betjentene besluttede sig for at tjekke bil og fører. Det var bilisten ikke indstillet på, og han forsøgte derfor at køre fra politiet. Politiet fulgte efter bilen, som fortsatte ad Holmstrupvej mod syd med meget høj hastighed. Han ræsede videre ad Landsgravvej, men på Korsørvej mistede han herredømmet over bilen, der skred ud, strejfede en personbil og ramte en lastbil, der holdt parkeret.

Føreren var en 20-årig mand fra Slagelse, og en alkometertest viste, at han havde en promille, der var væsentlig højere end det tilladte. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel og for ikke at efterkomme politiets anvisninger, og hans kørekort blev inddraget på stedet.

Den 20-årige blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev løsladt efter afhøring klokken 4.15.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.