Stjal lastbil med hænger

Karlslunde: Litauer sigtet for tyveri af lastbil og hænger.

Politiet blev søndag eftermiddag kaldt ud til Karlslunde Rasteplads, hvor en svensk anmelder havde opdaget en lastbil med hænger, der for nylig var stjålet fra en virksomhed i Helsingborg i Sverige.

Lastbilen og anhængeren var nu forsynet med litauiske nummerplader.

Politiet henvendte sig til føreren af lastbilen, der stod i tomgang på parkeringspladsen. Politifolkene bad føreren om at slukke for motoren, hvilket han gjorde ved at dreje en skruetrækker, der sad i tændingslåsen. Føreren fremviste desuden papirer på et køretøj, der ikke svarede til den omhandlende lastbil og anhænger.

Den 47-årige mandlige fører fra Litauen blev anholdt og taget med på politistationen til afhøring. Han blev sigtet for tyveri af lastbilen og anhængeren, og han vil blive fremstillet i grundlovsforhør i løbet af i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.