To rejste uden legitimation

Rødby Færge: I går formiddag kontrollerede udlændingekontrolafdelingen indrejsende ved Rødby Færge.

Først kontrolleredes toget fra Hamborg.

Her mødte betjentene en 25-årig libysk mand, som imidlertid ikke havde nogen rejselegitimation, udover et dokument fra tyske myndigheder om, at han havde søgt asyl. Den 25-årige blev anholdt og sigtet for ulovligt ophold, og han vil nu blive sendt tilbage til Tyskland.

Bagefter blev en Eurolines-bus fra Tyskland kontrolleret og her var en af passagererne en 16-årig dreng fra Afghanistan. Han havde ingen gyldig rejselegitimation, og under afhøringen på politistationen i Maribo søgte han asyl i Danmark. Den 16-årige blev overført til Sandholmlejren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.