Biler og containere brændt i Slagelse

Slagelse: Tre biler er i løbet af de seneste dage brændt, og der har været brand tre andre steder i byen.

En rød VW Golf udbrændte på Kierulffsvej i Slagelse juleaften klokken 19.01, og søndag klokken 20.25 slog ukendte gerningsmænd en rude ind i en Mazda samme sted, hvorefter bilen var forsøgt antændt. En Toyota Yaris brændte søndag klokken 22.20 på Vardevej i Slagelse, men ilden blev slukket af en nabo med en pulverslukker.

Juleaften klokken 19.41 rykkede politi og brandvæsen ud til en brand i et skur ved børnehaven på Kierulffsvej, klokken 20.06 var der ild i en container på Kierulffsvej, og klokken 22.05 gik det ud over Nørrevangshallen på Rosenkildevej, hvor der var ild i indgangspartiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.