25. april 2024
action ball field game

Det endte med en ydmygende øretæve til gæsterne, da Sundby BK fredag aften var på besøg hos FC Norsjælland i Kvindeligaen.

Første halvleg bød på en enkelt scoring, da Karen Linnebjerg Knudsen bragt FC Nordsjælland foran 1-0.

Anden halvleg blev anderledes målrig.

Godt ti minutter inde i halvlegen fulgte Karen Linnebjerg Knudsen op på sit mål fra første halvleg og udbyggede føringen til 2-0.

Sundby havde rigeligt at se til og i løbet af kampens sidste godt ti minutter kom Laura Frederikke Worsøe Nielsen i Sundby-målet for alvor på arbejde. Det startede da Emilía Kiær Ásgeirsdóttir i 78. minut bragte nordsjællænderne foran 3-0. Fem minutter efter leverede Jóhanna Fossdalsa Sørensen to hurtige mål til først 4-0 og så 5-0. Tre minutter efter var det så igen Emilía Kiær Ásgeirsdóttir der sendte bolden i mål, denne gang til 6-0. Mod slutningen af kampen sørgede Dajan Hashemi for det sidste mål og kampen endte således 7-0 til FC Nordsjælland.