16. april 2024

Foto: Presse-fotos.dk


Video: Presse-fotos.dk

En 19-årig mand blev tirsdag eftermiddag bragt til behandling på skadestuen efter et voldsomt overfald på Freyas Kvarter i Greve.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man klokken 15.26 modtog et alarmopkald om, at en mand var blevet overfaldet af flere maskerede og mørkklædte personer, som efterfølgende flygtede i retning mod en parkeringsplads.

Flere patruljer kørte til området og fik kontakt til en kvæstet, 19-årig mand fra Ishøj, som i den tilkaldte ambulance straks blev bragt til skadestuen til behandling for flere læsioner formentlig efter knivstik.

Området blev afspærret, mens politiet foretog tekniske undersøgelser af gerningsstedet, og i øvrigt ledte efter de flygtede i området.

Undersøgelserne og eftersøgningen foregik frem til kl. ca. 20.30, hvor politiet ophævede afspærringen omkring gerningsstedet.

Den 19-årige meldtes i løbet af aftenen uden for livsfare.

Politiet efterforsker nu overfaldet i et forsøg på at identificere de mistænkte i sagen, og i den forbindlse hører politiet gerne fra personer, der har bemærket overfaldet eller set de mørkklædte personer flygte fra stedet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.