19. april 2024

FC Nordsjælland fik søndag eftermiddag besøg af FC Midtjylland på Right To Dream Park i Farum.

Første halvlegs eneste scoring skete efter et kvarters spil, da Ernest Nuamah Appiah sendte bolden i FCM-målet til 1-0 efter Oliver Mar Rose havde fundet ham i feltet. Og længe så det ud til, at hjemmeholdet skulle løbe med sejren.

Midtjyderne havde ikke rigtig styr på spillet og selvom det var dem, der mest havde bolden, så så de ikke rigtig farlige ud for Superligaens pt. nummet et.

Et stort aktiv havde FCM dog i Jonas Lössl, der havde flere store redninger og dermed sørgede for, at nordsjællænderne ikke fik flere mål.

I tillægstiden blev FCM tilkendt straffespark efter at have appelleret for hånd på bolden, hvilket blev bekræftet af VAR, og straffesparket eksekverede Evander Da Silva Ferreira perfrekt og udlignede til slutresultatet 1-1 efter 100 minutters spil.