24. juli 2024

Brøndby: 21-årig mand fra København SV er blevet idømt tre måneders fængsel for aggressiv adfærd i forbindelse med to fodboldkampe i Brøndby sidste år.

Manden, der er FCK-fan, blev dømt for:

Den 8. maj 2011 at maskere sig og som en del af en gruppe fodboldbøller at lave voldsom ballade og opføre sig aggressivt over for politiet på Park Allé i forbindelse med en kamp mellem Brøndby IF og FCK på Brøndby Stadion.

Den 24. september 2011 at opføre sig aggressivt og groft forstyrre den offentlige orden i forbindelse med en kamp mellem Brøndby IF og FCK på Brøndby Stadion. Han råbte blandt andet ”Fuck politiet, vi løber igennem, nak brøndby’erne, vi smadrer dem”.

Dommen faldt i dag retten i Glostrup, og der var tale om en fællesstraf på tre måneders fængsel. 30 dage skal afsones, resten af straffen er gjort betinget med en prøvetid på to år. Han modtog dommen.

Udover fængsel har han også fået karantæne af Københavns Vestegns Politi. Han er dermed udelukket som publikum de næste to år fra fodboldkampe i Danmark, hvor blandt andet superligahold deltager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.