27. marts 2023

Københavns Vestegn: To unge mænd fra Brøndby skal et år i fængsel for at røve to tankstationer på halvanden time. Udbyttet blev ca. 40 dåseøl og to sodavand. Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Første gang gik det udover en tankstation på Rebæk Søpark i Hvidovre kl. 21.20. Her stjal de to unge mænd to rammer dåseøl i butikken og stak af. Ekspedienten fulgte efter men opgav, da den 21-årige slog ham i hovedet. I flugten tabte røverne seks af dåseøllene.

Anden gang var kl. 22.45 på en tankstation på Roskildevej i Brøndby, hvor de to gerningsmænd bestilte to flasker spiritus, som ekspedienten satte på disken. Da de forsøgte at løbe med flaskerne, holdt ekspedienten fast, hvorefter også han blev slået i ansigtet. Røverne stak derefter af med to sodavand.

Videoovervågning og efterforskning førte hurtigt Københavns Vestegns Politi på sporet af de to, som blev pågrebet efter tre og 12 dage.

Dommen faldt i mandags ved Retten i Glostrup, der gav begge et års ubetinget fængsel for at have begået røverierne i forening efter forudgående aftale. Straffen inkluderede nogle måneders reststraf.

De dømte overvejer at anke dommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.