24. juli 2024

Egedal: Søndag den 10. juni kan man opleve Egedal Kommune på cykel.

Arrangementet, der starter klokken 10, foregår i både Smørum, Stenløse og Ølstykke.

Cykelruter for børn
Der er specielle ruter for børnene og alle deltagende børn får et diplom, når de har cyklet en rute.

I Stenløse arrangerer Lions Club i Stenløse en børnerute på 8 km, i Smørum arrangerer Lions Club i Smørum en børnerute på 8 km. og en længere rute på 25 km. mellem landsbyerne. I Ølstykke arrangerer DUI LEG og VIRKE en børnerute på 8 km.

Cykelruter for større børn og voksne
I Stenløse arrangerer menighedsrådet i Stenløse kirke en rute fra Stenløse kirke og rundt om Bastrup sø på ca. 50 km. Cykelturen starter efter højmessen kl. 11.30. Tag madpakken med.

I Smørum arrangerer Lions Club i Smørum en rute på 25 km. mellem landsbyerne.

I Ølstykke arrangerer Ølstykke Cykle Klub en prøvetur sammen med nogle af klubbens medlemmer – en rute på 25 km. + evt. ekstra 15 km., alt efter lyst og formåen. Man skal være minimum 16 år for at deltage.

Tre startsteder
Starten bliver skudt i gang søndag den 10. juni klokken 10.00 i alle 3 byer.

Stenløse rådhus er det Borgmester Willy Eliasson, som sender feltet afsted. I Ølstykke formanden for Kultur- og Fritidsudvalget Jens Jørgen Nygaard cyklisterne afsted fra Toftehøjskolen og i Smørum går starten fra Kulturhuset når formanden for Social- og Sundhedsudvalget Esben Vognsen Jensen sender feltet afsted.

Der kræves ingen tilmelding til arrangementerne, så det er bare at fatte cyklen, cykelhjelmen og drikkedunken og så træde i pedalerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.