28. marts 2024

Herlufsholm. Foto: TQFFE (CC BY-SA 4.0).

Prins Christian stopper som elev på Herlufsholm og prinsesse Isabella starter ikke på skolen efter sommerferien, som det ellers var planlagt.

Det meddeler Kronprinseparret søndag i en pressemeddelelse.

I pressemeddelelsen står der bl.a.:

“Spørgsmålet om vores søn Christians og vores datter Isabellas skolevalg har fyldt meget for os, og den ulykkelige sag har bragt mange og stærke holdninger i spil i offentligheden. Det er helt forståeligt, når det handler om børn og unges trivsel. Samtidig har det været vigtigt for os at stå ved vores grundtanke om, at store beslutninger skal træffes på et oplyst grundlag. Det grundlag har vi nu.

Det har været en svær proces for os som familie, men på baggrund af det samlede billede og vores særlige position som Kronprinspar har vi valgt, at Prins Christian stopper på Herlufsholm, og at Prinsesse Isabella ikke starter i 9. klasse på skolen efter sommerferien. “

Udmeldingen kommer efter Styrelsen for Undervisning og Kvalitet har rettet en særdeles hård kritik mod Herlufsholm. En kritik der lødag fik den samlede bestyrelse til at meddele, at den trækker sig.

Parret vil sammen med børnene tage en beslutning om deres fremtidige skolevalg i løbet af sommeren.

:NB:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.