25. juli 2024

Foto: Rolf Larsen

Mandag eftermiddag kort før klokken 14 rykkede politiet ud til en adresse i Køge by hvor et besøg var endt i uorden og slagsmål.

Beboeren, en 56-årig mand, fortalte politiet, at han havde fået besøg af en 54-årig mand og en 24-årig kvinde i anledning af et økonomisk mellemværende. Deres besøg havde efterfølgende udviklet sig til et slagsmål mellem parterne, så den 56-årige pådrog sig mindre alvorlige skader efter overfaldet. Herefter var de to besøgende kørt fra stedet.

Senere på eftermiddagen lykkedet politiet at finde frem til manden og kvinden, som begge blev anholdt som mistænkte i en sag om grov vold.

I løbet af efterforskningen og afhøringen af de to anholdte, fik politiet yderligere oplysninger, der gjorde, at den 56-årige også blev anholdt. Han kunne ifølge de to først anholdte mistænkes for at have anvendt et stikvåben under slagsmålet med især den mandlige part.

Mandag aften blev alle tre løsladt, efter der var fremkommet oplysninger i sagen – bl.a. at de tre kendte hinanden i forvejen som gjorde, at politiet og anklagemyndigheden ikke fandt grundlag for at fremstille dem i grundlovsforhør.

Politiet efterforsker fortsat i et forsøg på at få klarlagt alle detaljer i sagen, hvor der er forskellige opfattelser af det hændte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.