30. maj 2023

Foto: Presse-fotos.dk

Lørdag aften blev to unge overfaldet og udsat for grov vold foran en beboelsesejendom på Parkvej i Køge.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man klokken 18.08 modtog flere henvendelser om uorden mellem bekendte foran en opgang i en beboelsesejendom på Parkvej i Køge. Politiet rykkede ud til stedet, hvor det viste sig, at det var alvorligere end først antaget.

I beboelsesejendommen traf politiet en kvæstet, 20-årig mand og en 18-årig kvinde fra Køge, der begge var blevet overfaldet uden for opgangen.

Den 20-årige havde stiklæsioner flere steder på kroppen efter at være blevet overfaldet af ukendte personer, der også havde foretaget et voldeligt overfald på kvinden i forbindelse med overfaldet på ham.

Overfaldene på de to ofre var blevet afbrudt, da andre fra opgangen kom til stede på grund af larmen herfra, hvorefter de ukendte gerningspersoner flygtede i ukendt retning væk fra området.

Både manden og kvinden blev bragt til skadestuen til undersøgelse, registrering og behandling af de skader, som de havde pådraget sig efter overfaldene.

Politiet afspærrede et større område foran den pågældende opgang ved beboelsesejendommen for at lede efter eventuelle spor fra overfaldet samt for at foretage tekniske undersøgelse på gerningsstedet. Først efter midnat afsluttede politiet de akutte undersøgelser med bl.a. politihunde i området.

Politiet behandler overfaldene på de to ofre som sager om grov vold, hvor politiet forsøger at identificere mindst tre mørkklædte mænd, der også var maskerede. Samtidig forsøger politiet i samarbejde med de to ofre at finde frem til et eventuelt motiv.

Politiet hører gerne fra personer, som har bemærket overfaldet eller de mistænktes flugt, og som ikke har afgivet forklaring til politiet om deres observationer. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Video: Presse-fotos.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.