24. juli 2024

Foto: Rigspolitiet

En igangværende voldelig konflikt mellem grupperinger har fået politiet i tre politikredse til at skride til handling.

Lukker rockerklubhuse

I to politikredse har politiet i dag forbudt folk at opholde sig i klubhuse, der tilhører Satudarah MC.

Københavns Vestegns Politi har udstedt et generelt forbud for enhver person mod at opholde sig på ejendommen Lyngager 12 i Brøndby.

Kollegaerne i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har udstedt forbud mod at opholde sig på ejendommen Finlandsgade 27 i Haslev, der er kendt tilholdssted for Satudarah MC West Area.

Forbuddene gælder indtil onsdag den 1. december 2021 kl. 18.

Visitationszoner

Københavns Politi opretter to visitationszoner: en i Brønshøj og en, der omfatter dele af Nørrebro, København NV og Ydre Østerbro.

I de to visitationszoner har der i de seneste dage været flere episoder, som Københavns Politi vurderer har forbindelse til den aktuelle konflikt, og hvor der i flere tilfælde har været anvendt skydevåben. 

Blandt andet blev der den 11. november affyret flere skud mod en gruppe personer, som opholdt sig ved en kiosk på Ruten i Tingbjerg, og den 16. november blev der ligeledes affyret flere skud ved en kiosk på Bisiddervej i København NV.

Visitationszonerne gælder fra onsag aften til 1. december kl. 18.00 i følgende geografisk afgrænsede områder:

Zone 1
Ruten – Åkandevej – Kildebrøndevej – Smørumvej – Veksøvej – Stenløsevej – Islevhusvej – Marbjergvej – Mørkhøjvej – grønt område langs kredsgrænsen – Hillerødmotorvejen – Ruten.

Zone 2
Nørrebrogade – Jagtvej – Ågade – Bispeengbuen – Borups Allé – Hareskovvej – Utterslevvej – Rådvadsvej – Frederiksborgvej – Rødkløvervej – via stier syd for kredsgrænsen – Lundedalsvej – Tuborgvej – Lersø Parkallé – Rovsingsgade – Hans Knudsens Plads – Borgervænget via cykelsti til – Vognmandsmarken – Bryggervangen – Omøgade – Lyngbyvej – Nørre Allé – Sankt Hans Torv – Fælledvej til Nørrebrogade.

Også Københavns Vestegns Politi har oprettet visitationszoner.

Det ene område for visitationszone er beliggende i Brøndby Kommune og afgrænses mod nord af Knudslundvej, mod øst af Vestager, mod syd af Vallensbækvej og mod nord af Midtager.

Det andet område for visitationszone er beliggende i Herlev og Gladsaxe kommuner og afgrænses mod nord af S-togslinjen igennem Gladsaxe Kommune, mod øst af kommunegrænsen til Københavns Kommune, mod syd først af kommunegrænsen til Københavns Kommune til banelegemerne på S-togslinjen mod vest gennem Herlev Kommune og endelig mod vest af kommunegrænsen til Ballerup Kommune, Klausdalsbrovej, kommunegrænsen mellem Gladsaxe og Herlev samt kommunegrænsen til Furesø Kommune

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.