16. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Der blev rykkede op og ned på stillingen i toppen af pulje 1 i efterårets sidste runde af Danmarksserien.

Holbæk lå på tredjepladsen inden lørdagens kamp mod nr. 2, Karslunde IF. En sejr ville bringe Holbæk videre til forårets oprykningsspil, mens Karslunde kunne nøjes med uafgjort.

Holbæk havde et par udemærkede chancer i første halvleg, og det samme havde Karslunde, men chancerne blev ikke vekslet til mål.

Først i 73. minut kom kampens eneste scoring, da Holbæk blev tildelt straffespark, som som Jannik Skov Hansen sendte i Karlslundes mål.

Sejren gav Holbæk tre point og sendte holdet op på puljens førsteplads, forbi både Karlslunde og Brønshøj (Holbæks score er bedre end Brønshøjs), der ender på 2. pladsen i puljen). 1. pladsen betyder, at Holbæk får 3 point med over i oprykningsspillet, mens nr. 2 ikke får nogen point med over.

Brønshøj spillede lørdag uafgjort 2-2 mod B1908.

I den anden sjællandske pulje i Danmarksserien, Pulje 2, var det allerede afgjort hvem der skal med i oprykningsspillet, inden sidste runde. Således er det Avarta og Frederikssund, som til foråret får muligheden for at spille om en plads i 3. division.

Avarta vandt lørdagens kamp 2-1 hjemme mod KFUM, mens Frederikssund tabte ude mod LSF med cifrene 3-0.